Finnish Polarlog Oy: Suomalaista Laatua Rakennuksiin ja Rakennuselementteihin

Etsitkö suomalaista laatua taloillesi, vapaa-ajan rakennuksille tai rakennuselementeillesi? Finnish Polarlog Oy tarjoaa laadukkaita ratkaisuja tarpeisiisi. Toimipisteemme sijaitsee Oulussa, missä voit yhdessä edustajamme kanssa käydä läpi erilaisia vaihtoehtoja ja löytää juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Valikoimistamme löydät upeat hirsimökit, laadukkaat elementtitalot sekä ympäristöystävällisellä tavalla valmistetut CTL-rakenteet ja seinäelementit. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia ja kestäviä vaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Toimipisteessämme Oulussa saat yksilöllistä palvelua ja asiantuntevaa opastusta. Edustajamme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut ja suunnittelemaan unelmiesi rakennuksen tai rakennuselementit. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa tapaaminen kanssamme!

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme verkkosivuillamme ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Finnish Polarlog Oy on valmis auttamaan sinua toteuttamaan unelmiesi rakennushankkeen laadukkailla ja kestävillä ratkaisuilla.
 
 

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU

Y-tunnus: 2174365-5
Puh: +358405283198

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Polarlog Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU
Puh. +358405283198
jari.jaakola@polarlog.fi
www.polarlog.fi