Elementtitalojen asennus ja muu tuotteidemme asennuspalvelut

asennus

Elementtitalojen asennus on nopeaa, koska elementit on pakattu huolellisesti ja luetteloitu työvaiheittain. Silti elementtitalon asennus voi viedä aikaa, jos yrität tehdä kaiken yksin. Asennuspalvelumme lähettää työmaavalvojan mukaan työmaalle. Muut asentajat voidaan hankkia paikallisesta työvoimasta, jolloin asennuskustannukset pysyvät edullisina. Työmaavalvojamme on kokenut ammattilainen, joka pystyy valvomaan suurenkin rakennusprojektin etenemistä.

Työmaavalvoja katsoo, että kaikki tapahtuu oikein

Työmaavalvoja seuraa mm. kustannuksia, työn etenemistä ja työn laatua. Työmaavalvoja huolehtii, että kaikki tulee asennettua ja rakennettua suunnitelmien mukaan ja laadukkaasti. Työmaavalvojan vastuulla on myös varmistaa, että työ etenee sovitun aikataulun mukaan.

Elementtitalon asennus edullisimmin

Usein on huomattu, että elementtitalon pystytys sujuu helpoiten ja edullisimmin tilaamalla työmaavalvoja meiltä ja osallistumalla itse työmiehenä rakentamiseen. Työmaavalvoja pystyy huolehtimaan siitä, että kaikki tulee tehtyä oikein ja oikeassa järjestyksessä. Kun osallistut itse pystyttämiseen, säästät yhden työmiehen kustannukset. 

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU
Puh. +358405283198
jari.jaakola@polarlog.fi
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU

Y-tunnus: 2174365-5
Puh: +358405283198

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Polarlog Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.