Tervetuloa tutustumaan minuun ja yhtiööni

Nimeni on Jari Jaakola. Asun perheeni kanssa Oulussa, keskellä Suomea, luonnollisesti hirsitalossa. Pidämme tunnelmallisesta ja terveellisestä asumismuodostamme kaupungin palveluiden läheisyydessä.

Jari Jaakola

Koulutukseltani olen rakennusinsinööri. Monipuolinen työkokemukseni 20 vuoden ajalta koostuu talonrakennusalalta ja vientipäällikön tehtävistä eri talotehtaiden palveluksessa.

Yksi pitkäaikaisista haaveistani oli perustaa oma puutavaran ja puutalojen vientiyritys. Päätös ehti kypsyä mielessäni useita vuosia, kunnes perustin Finnish Polarlog Oy:n vuonna 2008. Nyt minulla on kontaktit jälleenmyyntiyrityksiin jo useissa vientimaissa ja yhtiön toiminta on vakiintunut. Oman yritykseni kautta pystyn toteuttamaan hyvin eri asiakkuuksilta tulevia tarpeita ja vaatimuksia. Tarjoamieni tuotteiden monipuolisuus ja hinnoittelu tarjoavat puolestaan etuja jälleenmyyntiyrityksille. Suomalainen raaka-aine ja luotettavuus antavat hyvät lähtökohdat onnistumiselle.

Luonto tarjoaa loistavaa vastapainoa työlleni. Harrastuksiini kuuluvat metsänparannustyöt omalla metsäpalstalla. Silloin tulee mietittyä puun kehitystä taimesta hakkuisiin asti. Metsästä hyödynnän myös syksyiset marja- ja riistasaaliit talven varalle. Liikunta on myös tärkeässä roolissa. Uusin aloittamani harrastus on golf. Olen suorittanut green cardin ja seuraava tavoite on parantaa tasoitusta.

Suosittele meitä

Talitiaisenkuja 2, Oulu

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420
OULU
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä...