Laajasta valikoimasta kaikki hirsimökeistä rakennuselementteihin

Kaipaatko hirsimökkiä luonnon helmaan? Tai CLT-elementtejä julkisen rakennuksen rakentamiseen? Olipa tarpeesi mikä vain, me vastaamme siihen. Tuotevalikoimamme kattaa laajasti kodit, vapaa-ajan rakennukset ja liiketalojen ja julkisten rakennusten rakentamiseen käytettävät suuretkin elementit.

Yhteistyössä laadukkaiden yritysten kanssa

Teemme yhteistyötä Euroopan luotetuimpien yritysten kanssa. Kuljetuspalvelut saapuvat ajallaan ja tuotteemme ovat laadukkaita. Niin talojen, kuin hirsimökkien ja muiden vapaa-ajan rakennusten ja rakennuselementtien logistiikkaan panostetaan, jotta tuotteet tulevat ehjinä ja ajoissa takaisin.

Ekologisuus huomioitu

Hirsiaihiot ja palkit ovat PFEC-sertifioituja. Tämä tarkoittaa, että ne tulevat kestävän kehityksen metsästä, metsäalueelta, jossa ympäristöystävällisyys ja luonnon jatkuminen on huomioitu. CLT-elementeissämme on käytetty ympäristöystävällistä liimaa ja seinäelementtien tuotantovaiheen jätemäärät ovat olemattomat.

Palvelemme asiakasta

Kuuntelemme ja toteutamme yksilöllisiä toiveita. Autamme myös neuvomalla, suunnittelemalla ja tarjoamalla asennusapua. Vaikka elementtirakennusten kokoaminen on nopeaa, vaatii se kuitenkin apua. Olipa kyseessä vaikka vain hirsimökki. Työmaavalvojamme on käytettävissänne.

Suosittele meitä

Talitiaisenkuja 2, Oulu

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420
OULU
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä...