Elementtitalojen asennus ja muu tuotteidemme asennuspalvelut

asennus

Elementtitalojen asennus on nopeaa, koska elementit on pakattu huolellisesti ja luetteloitu työvaiheittain. Silti elementtitalon asennus voi viedä aikaa, jos yrität tehdä kaiken yksin. Asennuspalvelumme lähettää työmaavalvojan mukaan työmaalle. Muut asentajat voidaan hankkia paikallisesta työvoimasta, jolloin asennuskustannukset pysyvät edullisina. Työmaavalvojamme on kokenut ammattilainen, joka pystyy valvomaan suurenkin rakennusprojektin etenemistä.

Työmaavalvoja katsoo, että kaikki tapahtuu oikein

Työmaavalvoja seuraa mm. kustannuksia, työn etenemistä ja työn laatua. Työmaavalvoja huolehtii, että kaikki tulee asennettua ja rakennettua suunnitelmien mukaan ja laadukkaasti. Työmaavalvojan vastuulla on myös varmistaa, että työ etenee sovitun aikataulun mukaan.

Elementtitalon asennus edullisimmin

Usein on huomattu, että elementtitalon pystytys sujuu helpoiten ja edullisimmin tilaamalla työmaavalvoja meiltä ja osallistumalla itse työmiehenä rakentamiseen. Työmaavalvoja pystyy huolehtimaan siitä, että kaikki tulee tehtyä oikein ja oikeassa järjestyksessä. Kun osallistut itse pystyttämiseen, säästät yhden työmiehen kustannukset. 

Suosittele meitä

Talitiaisenkuja 2, Oulu

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420
OULU
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä...