Precut-rakenteiset talot ovat nopean rakentajan valinta

Precut-talo sopii sinulle, joka et halua käyttää rakentamiseen vuosia, mutta haluat silti saada laadukasta jälkeä. Precut-rakenteiset talot toimitetaan osina työmaallesi, valmiiksi merkittyinä ja työvaiheittain pakattuna. Kaikki liitokset ovat valmiiksi työstetyt ja lovetut. Precut-talot ovat rakentajalle helppo ratkaisu verrattuna ns. kappaletavaratoimitukseen. Materiaalihävikki on pieni.

Precut-talon edut

Precut sopii monipuolisesti erilaisiin omakotitaloihin ja vapaa-ajan rakennuksiin. Pintamateriaalit ja eristeet ovat vapaasti valittavissa sisä- ja ulkopuolelle.

  • Nopea rakentaa, rakenteet eivät ole kauaa säiden armoilla.
  • Laadukkaat osat, laadukas kokonaisuus.
  • Osat ovat määrämittaisia ja valmiiksi merkitty.
  • Kosteusvaurioiden mahdollisuus rakennusvaiheessa on erittäin pieni.
  • Energiaystävällinen, tiivis ja perinteinen.

Turvallinen ratkaisu, ei ongelmaa kastumisesta

Rakentamisessa usein ongelmana on rakenteiden kastuminen rakennusvaiheessa, mikä aiheuttaa valmiiseen taloon kosteusvaurioita. Precut-taloissa pystytetään ensin runko, jonka päälle aletaan taloa rakentamaan. Ensin valmistetaan kattoristikot, aluskate ja vesikatto. Tämän jälkeen vasta on seinien vuoro. Näin minimoidaan se riski, että rakentaessa seinät kostuisivat. Rungon kastuminen ei ole ongelma, sillä ulkona seistessään se kuivuu kyllä. Precut-talot ovat ns. paikalleen rakennettuja taloja, joista tulee erittäin tiiviitä.

Toimitussisältö

Toimitussisältö voi sisältää tietyt osat tai täydellisen puuosatoimituksen. Talomalli voi olla oma, yksilöllinen suunnitelmasi meidän kanssamme laadittuna tai jokin valmiista talomalleistamme.

Tutustu talomalleihin.

Mutta kuka asentaa ja kuljettaa?

Lue lisää asennuspalvelustamme ja kuljetuspalvelustamme.

Suosittele meitä

Talitiaisenkuja 2, Oulu

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420
OULU
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä...