Hirsitalot pohjoismaan puusta

hirsitalo

Hirsitalot ovat upea, luonnollinen ja laadukas ratkaisu kodiksi tai vapaa-ajan rakennukseksi. Hirsitalojen raaka-aineeksi voit valita joko kuusta tai mäntyä. Molemmat ovat hitaasti kasvanutta, tiheäsyistä pohjoisen puuta. Käytettävissä ovat kaikki teollisesti valmistetut hirsidimensiot.

Toteutamme yksilölliset rakennukset, juuri niin kuin halut: valmistajan valitsemme vasta hirsitalon toiveiden ja haluamasi toimitusehtojen mukaan.

Myytävänä suomalaisten hirsivalmistajien tuotteita

Myymme useita eri hirsituotteita. Hirsiprofiilien kirjo on laaja ja eri tuotantolinjojen hirret poikkeavat toisistaan, olivatpa ne pyörö- tai höylähirsiä. Riippuen valmistajasta ja käyttökohteesta, hirsien tiivistyspinnat ja nurkkasalvokset eroavat toisistaan.

Tunnemme kaikki hirsivaihtoehdot ja toimittajat. Pystymmekin toimittamaan parhaan vaihtoehdon rakennustarpeeseesi!

Elementti-hirsitalot ovat kiireisen rakentajan unelma

Hirsitalot laadukkaasta puusta Finnish Polarlog Oy OuluHaaveiletko omasta hirsitalosta? Mutta et halua käyttää rakentamiseen vuosia? Käytä vuodet mieluummin uudesta hirsirakennuksesta ja perheestä nauttimiseen. Elementti-hirsitalot ovat nopea pystyttää. Vesikatto- ja välipohjapalkit ovat elementti-hirsitalossa asennusvalmiina.

  • Lamellihirsi (88mm) voi olla ulko- tai sisäpuolella.
  • Eristevahvuutena 200 mm.
  • Saatavina puuosa-asennuksineen.

Toimitussisältö

Toimitussisältö voi sisältää tietyt osat tai täydellisen puuosatoimituksen. Talomalli voi olla oma, yksilöllinen suunnitelmasi meidän kanssamme laadittuna tai jokin valmiista talomalleistamme.

Tutustu talomalleihin.

Mutta kuka asentaa?

Lue lisää asennuspalvelustamme.

Suosittele meitä

Talitiaisenkuja 2, Oulu

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420
OULU
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä...