Lämpöeristetyt seinäelementit

Toimitamme lämpöeristetyt seinäelementit, jotka ovat äärimitoiltaan mittamuuntuvia. Seinäelementtejämme käytetään kerrostaloissa, rivitaloissa ja omakotitaloissa.

Vakioidut tuotteet tuovat sinulle isot säästöt

Seinäelementtien rakenteet ovat vakioituja, mikä tarkoittaa, että suunnittelun tarve on minimoitu. Vakiorakenteessa käytämme eristevahvuutena 200 mm:n eristeitä ja ulkoverhouksina pohjamaalattuja ulkoverhouslautoja. Kantavan puurungon sisäpuolelle tulee lisäkoolaus, johon voidaan tehdä sähköasennukset. Ikkunat asennetaan yleensä seinäelemeteihin valmiiksi tehtaalla.

Elementtiratkaisut

Elementtiratkaisut - kohteet

Kohteet:

 1. Huoneistojen väliseinä
 2. Kantavat runkoelementit
 3. Välipohjaelementit
 4. Pääty- ja palokatkoelementit
 5. Räystäselementit
 6. Terassit ja parveke-elementit
 7. Muut lisärakennukset

Kustannustehokkuus

 

Elementtikomponenttien käyttö nopeuttaa rakentamista, lyhentää työmaa-aikaa ja lisää kustannustehokkuutta

 

Valmistusolosuhteet

 

Elementit valmistetaan kuivissa olosuhteissa, jolloin kuivaketju pystytään säilyttämään ja rakenteiden kosteutta pystytään hallitsemaan

 

Nopea asennus

 

Elementtien käyttäminen lisää työturvallisuutta, kun telinetyö vähenee. Lisäksi tontilla säästyy tilaa, koska asennus voidaan tehdä suoraan autosta, eikä erillistä varastointitilaa tarvita.

Ulkoverhous vaihtoehdot

UYM

 

Paksuus 23mm | Leveys 145mm | Puuvalmis

UYW

 

Paksuus 23mm | Leveys 145mm | Puuvalmis
Paksuus 28mm | Leveys 170mm, 195mm | Puuvalmis

UYV

 

Paksuus 23mm | Leveys 120mm, 145mm (vakio), 170mm | Puuvalmis
Paksuus 28mm | Leveys 170mm, 195mm | Puuvalmis

Eristeratkaisut

Ekovilla

 

Puu ja puusta tehdyt materiaalit ovat luonnostaan hengittäviä, eli ne tasaavat huoneilman kosteutta luonnollisella tavalla. Toimiva eristerakenne hengittää turvallisesti molempiin suuntiin ja luo kotiin hyvän elämän olosuhteet.

 

Hengittävän rakenteen läpi ei kulje ilma, vaan ilmankosteus. Ilmassa oleva vesihöyry siirtyy diffuusiolla hygroskooppiseen aineeseen, siirtyy siitä turvallisesti eteenpäin ja vapautuu helposti takaisin ympäristöön. Hengittävyys rakentamisessa on tuttua hirsirakennuksista, missä koko eristerakenne on yhtä puuta. Sama puun hengittävyys saavutetaan myös puun kuituja hyödyntämällä, Ekovilla-eristeellä.

Ekovilla
 • Sama-aineisessa eristerakenteessa eriste, ilmansulku ja tuulensuoja ovat puupohjaisia
 • Puukuidusta tehty ilmansulku on ilmanpitävä, mutta päästää ilman kosteutta älykkäästi molempiin suuntiin
 • Hengittävän rakenteen ilmatiiveys täyttää määräykset ja on yhtä hyvä kuin tiivispintaisella höyrynsululla varustetun rakenteen.

Isover Premium 33

 

ISOVER PREMIUM 33 kuuluu lämmöneristysominaisuuksiltaan villaeristeiden parhaimmistoon. ISOVER PREMIUM 33 -eriste on lämmöneristysominaisuuksiltaan 9% parempi kuin ISOVERin aikaisempi ammattilaisille kehitetty tuote (ISOVER KL-36). Parempi lämmöneristävyys tuo säästöjä lämmityskuluissa koko rakennuksen tulevan eliniän. Parantunut valmistustekniikka on tehnyt tuotteesta entistä miellyttävämmän käsitellä.

 

ISOVER PREMIUM 33 on pinnoittamaton eristevillalevy. Se on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. ISOVER PREMIUM 33 on lahoamaton ja hajuton tuote, eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

Isover

ISOVER PREMIUM 33 käyttökohteita ovat rakenteet, joissa halutaan mahdollisimman hyvää eristystä tai ohuita rakenteita. Se sopii kaikkiin eristyskohteisiin puu-, teräs- ja betonirakenteissa.

Mutta kuka asentaa?

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU

Y-tunnus: 2174365-5
Puh: +358405283198

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Polarlog Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.