Piharakennukset suomalaisesta puusta

autotalli

Piharakennusten laajasta valikoimasta löydät autotallit, varastot, saunat sekä tynnyrimajat. Kaikki piharakennukset on rakennettu suomalaisesta, laadukkaasta puutavarasta. Valikoima on laaja ja jos kaipaat uniikkia ratkaisua, ota yhteyttä!

Autotallit ja varastot pihan kaunistukseksi

Polarlog Houses

Kaipaatko uniikkia autotallia? Haluatko, että varasto on pihan koriste, ei esteettinen haitta? Valmistamamme piharakennukset henkivät pohjoismaista laatua ja estetiikkaa. Kaikki rakennukset on mahdollista toteuttaa haluamiesi mittojen mukaan. Autotalli voi olla esimerkiksi kahdelle autolle, tai toiselle autolle voidaan valmistaa autotallin jatkeeksi katos.

Sauna toiveidesi mukaan

Finnish Polarlogin saunoissa pääset nauttimaan maittavista löylyistä ja rentouttavasta tunnelmasta. Suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisen saunan toiveidesi mukaan. Käytämme rakentamisessa laadukasta kotimaista puuta, joka yhdistettynä pitkään kokemukseen ja vahvaan ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen. 

Mutta kuka asentaa ja kuljettaa?

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU
Puh. +358405283198
jari.jaakola@polarlog.fi
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU

Y-tunnus: 2174365-5
Puh: +358405283198

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Polarlog Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.