Laajasta valikoimasta kaikki hirsimökeistä rakennuselementteihin

Kaipaatko hirsimökkiä luonnon helmaan? Tai CLT-elementtejä julkisen rakennuksen rakentamiseen? Olipa tarpeesi mikä vain, me vastaamme siihen. Tuotevalikoimamme kattaa laajasti kodit, vapaa-ajan rakennukset ja liiketalojen ja julkisten rakennusten rakentamiseen käytettävät suuretkin elementit.

Yhteistyössä laadukkaiden yritysten kanssa

Teemme yhteistyötä Euroopan luotetuimpien yritysten kanssa. Kuljetuspalvelut saapuvat ajallaan ja tuotteemme ovat laadukkaita. Niin talojen, kuin hirsimökkien ja muiden vapaa-ajan rakennusten ja rakennuselementtien logistiikkaan panostetaan, jotta tuotteet tulevat ehjinä ja ajoissa takaisin.

Ekologisuus huomioitu

Hirsiaihiot ja palkit ovat PFEC-sertifioituja. Tämä tarkoittaa, että ne tulevat kestävän kehityksen metsästä, metsäalueelta, jossa ympäristöystävällisyys ja luonnon jatkuminen on huomioitu. CLT-elementeissämme on käytetty ympäristöystävällistä liimaa ja seinäelementtien tuotantovaiheen jätemäärät ovat olemattomat.

Palvelemme asiakasta

Kuuntelemme ja toteutamme yksilöllisiä toiveita. Autamme myös neuvomalla, suunnittelemalla ja tarjoamalla asennusapua. Vaikka elementtirakennusten kokoaminen on nopeaa, vaatii se kuitenkin apua. Olipa kyseessä vaikka vain hirsimökki. Työmaavalvojamme on käytettävissänne.

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU
Puh. +358405283198
jari.jaakola@polarlog.fi
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU

Y-tunnus: 2174365-5
Puh: +358405283198

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Polarlog Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.