Tervetuloa tutustumaan minuun ja yhtiööni

Nimeni on Jari Jaakola. Asun perheeni kanssa Oulussa, keskellä Suomea, luonnollisesti hirsitalossa. Pidämme tunnelmallisesta ja terveellisestä asumismuodostamme kaupungin palveluiden läheisyydessä.

Jari Jaakola

Koulutukseltani olen rakennusinsinööri. Monipuolinen työkokemukseni 20 vuoden ajalta koostuu talonrakennusalalta ja vientipäällikön tehtävistä eri talotehtaiden palveluksessa.

Yksi pitkäaikaisista haaveistani oli perustaa oma puutavaran ja puutalojen vientiyritys. Päätös ehti kypsyä mielessäni useita vuosia, kunnes perustin Finnish Polarlog Oy:n vuonna 2008. Nyt minulla on kontaktit jälleenmyyntiyrityksiin jo useissa vientimaissa ja yhtiön toiminta on vakiintunut. Oman yritykseni kautta pystyn toteuttamaan hyvin eri asiakkuuksilta tulevia tarpeita ja vaatimuksia. Tarjoamieni tuotteiden monipuolisuus ja hinnoittelu tarjoavat puolestaan etuja jälleenmyyntiyrityksille. Suomalainen raaka-aine ja luotettavuus antavat hyvät lähtökohdat onnistumiselle.

Luonto tarjoaa loistavaa vastapainoa työlleni. Harrastuksiini kuuluvat metsänparannustyöt omalla metsäpalstalla. Silloin tulee mietittyä puun kehitystä taimesta hakkuisiin asti. Metsästä hyödynnän myös syksyiset marja- ja riistasaaliit talven varalle. Liikunta on myös tärkeässä roolissa. Uusin aloittamani harrastus on golf. Olen suorittanut green cardin ja seuraava tavoite on parantaa tasoitusta.

Yhteystiedot

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU
Puh. +358405283198
jari.jaakola@polarlog.fi
www.polarlog.fi

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?

Lähetä kysymyksesi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Polarlog Oy
Talitiaisenkuja 2
90420 OULU

Y-tunnus: 2174365-5
Puh: +358405283198

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Polarlog Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.